· 

Herfstshoot met APL

De herfst is een periode in de agenda van de APL-Group om telkens een herfst shoot te houden. Het is dus een vast item op de activiteiten kalender en zoals gewoonlijk georganiseerd einde van de maand oktober. Er hadden zich een vijftal fotografen, vijf modellen en twee visagisten ingeschreven voor deze shoot. Rond de middag werd er verzamelen geblazen op het domein “Het Speelhof” te Sint-Truiden.

 

Na enige uitleg en instructies kon begonnen worden aan de visagie van de modellen. Hiervoor zeker dank aan Inge en Melissa.

 

De fotografen en modellen verspreiden zich toen over het hele domein en er werd om de 45min. gewisseld van fotograaf en model, zodoende dat elk model kon werken bij alle aanwezige fotografen.

 

In de late namiddag werden de laatste opnamen gemaakt, ingepakt en hierna nog een babbeltje gemaakt onder modellen en fotografen met het bijhorende drankje. Tegen de avond aan werd er afscheid genomen van elkaar en ging iedereen hopelijk naar huis met een positieve terugblik op de herfstshoot.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0